Back to All Events

Taller cosmètica natural de tardor

  • Centre Cívic de Valls 24 Muralla del Carme Valls, CT, 43800 España (map)
2018-10-18 taller cc valls.jpg

TALLER de cosmètica natural de tardor

DIJOUS 18
DE 18.00 A 20.00H
AL CENTRE CÍVIC VALLS

PREU:
de 16 a 25 anys, 10€
més de 25 anys, 15€
Despeses de material a part: 10€

INSCRIPCIONS

O PRESENCIALMENT AL CENTRE CÍVIC de Valls (Muralla del Carme, 24 - 977 63 60 10).

PROGRAMACIÓTALLER DE COSMÈTICA NATURAL DE TARDOR a Valls

Quan arriba la tardor necessitem depurar el cos per a rebre la nova estació renovats. Potser estem més acostumats a fer dejunis o dietes depuratives. Però també és molt important i necessari acompanyar aquest procés de depuració, amb un detox cosmètic o neteja profunda de la pell, per ajudar-la en el seu procés natural de depuració i eliminació de toxines, així l’ajudem a regenerar-se.

En aquest taller explicaré la necessitat de les depuracions estacionals, alguns consells generals per aplicar a la nostra rutina diària i farem 5 productes cosmètics naturals diferents per poder realitzar aquesta depuració de tardor, alguns d'ells ens els aplicarem in situ mentre ens prenem una infusió depurativa.

Farem un vapor facial amb plantes adequades a cada pell per obrir els porus i eliminar toxines a través de la suor, ens exfoliarem la pell de la cara per eliminar la pell morta i ens aplicarem una mascareta per absorvir les impureses i netejar la pell en profunditat. A més, prepararem tònic i un sèrum facial per a tonificar i nodrir la pell i aportar-li els àcids grassos i essencials que necessita.

Els productes que elaborarem els farem fent servir ingredients naturals i beneficiosos per a la nostra pell i cada participant podrà personalitzar els seus cosmètics amb els ingredients més adequats a les necessitats de l'estat de la seva pell.

Earlier Event: October 11
Mercat medieval de Tarragona
Later Event: October 19
Taller cosmètica natural de tardor