Back to All Events

Taller cosmètica natural de tardor

  • Cooperativa Obrera Tarraconense (Vestíbul Teatre El Magatzem) 14 Carrer de Reding Tarragona, CT, 43001 España (map)
tallerelysian (1).jpg

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL DE TARDOR

DIVENDRES 29
DE 17.00 A 19.00H
AL Teatre El Magatzem COT (Cooperativa obrera Tarraconense)
Tarragona

PREU 40€
Amb tot el material inclós per elaborar i emportar-nos a casa tots els productes i un dossier amb la teoria i les receptes.


INSCRIPCIONS

Per a més informació contacteu a espaielysian@gmail.com o al 680536059.

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL DE TARDOR a Tarragona

Quan arriba la tardor necessitem depurar el cos per a rebre la nova estació renovats. Potser estem més acostumats a fer dejunis o dietes depuratives. Però també és molt important i necessari acompanyar aquest procés de depuració, amb un detox cosmètic o neteja profunda de la pell, per ajudar-la en el seu procés natural de depuració i eliminació de toxines, així l’ajudem a regenerar-se.

En aquest taller explicaré la necessitat de les depuracions estacionals, alguns consells generals per aplicar a la nostra rutina diària i farem 3 productes cosmètics naturals diferents per poder realitzar aquesta depuració de tardor, alguns d'ells ens els aplicarem in situ mentre ens prenem una infusió depurativa.

Farem un vapor facial amb plantes adequades a cada pell per obrir els porus i eliminar toxines a través de la suor, ens exfoliarem la pell de la cara per eliminar la pell morta i ens aplicarem una mascareta per absorvir les impureses i netejar la pell en profunditat. A més, prepararem tònic per tonificar i tancar porus i regular el PH de la pell.

Els productes que elaborarem els farem fent servir ingredients naturals i beneficiosos per a la nostra pell i cada participant podrà personalitzar els seus cosmètics amb els ingredients més adequats a les necessitats de l'estat de la seva pell.

Earlier Event: October 18
Taller cosmètica natural de tardor
Later Event: October 25
Taller remeis naturals de tardor