Back to All Events

Fira medieval La Selva del Camp

  • Nucli antic, La Selva del Camp La Selva del Camp España (map)
fira la selva2.jpg

La Fira , consolidada a partir del privilegi reial de 1503, se celebra el darrer cap de setmana d'octubre. Al certamen multisectorial s'hi ha afegit, des de 2003, la recreació del mercat medieval al nucli antic.

El seguici festiu ha tingut uns gegants (gegantons, en realitat) centenaris fins al 1998  que van ser substituïts per uns de nova factura, el Pòlit i la Madalena, que representen un tupiner i una plegadora d’avellanes, respectivament (Sant Hipòlit és el patró dels terrissaires i “per Santa Magdalena, l’avellana és plena”). Els acompanyen sis nanos i des del 2000 la Colla de Diables ha afegit al seguici una bèstia de foc, el Diabló , una rèplica gegantina del minúscul  insecte que ataca les avellanes en gra.

http://www.laselvadelcamp.org/pagina/la-fira-medieval

Earlier Event: October 26
Taller cosmètica zero waste