Back to All Events

Taller cosmètica zero waste: champú sòlid i sabó en pastilla

  • Taller d'arts aplicades Verónica Bilbao Baixada Misericordia 7, principal Tarragona 43003 España (map)
Captura de pantalla 2018-11-08 a la(s) 12.02.28.png

TALLER COSMÉTICA ZERO WASTE O ZERO RESIDUS: XAMPÚ SÒLID I SABÓ EN PASTILLA

Dimarts 20/11
17,30h - 20,30h

Taller d'arts aplicades Verónica Bilbao
Baixada Misericordia 7, principal
Tarragona

Preu: 45€
Inclou dossier amb teoria i receptes, material per elaborar un xampú sòlid i un sabó en pastilla gran.

Descripció:

En aquest taller explicarem què és això de la cosmètica zero waste i la problemàtica dels residus plàstics i com reduir-los. Aprendrem la tècnica per formular i elaborar sabó en pastilla i xampú sòlid, de forma artesanal i amb ingredients naturals. Explicarem les propietats de cada ingredient i tindrem a disposició molta varietat de diferents argiles, plantes, olis vegetals i essencials, etc. perquè puguis escollir els més adequats i adaptar els productes al que necessita la teva pell i el teu cabell. 

Aprendre a fer el teu propi sabó i xampú sòlid et permet elaborar productes específics pel que necessites en cada moment, ser més autosuficient, connectar amb la teva creativitat, generar menys residus i utilitzar uns productes que respecten la teva pell alhora que el planeta. 

Inscripcipons:
hola@albaguiluzbotanica.com

Places limitades!